torsdag 3 mars 2011

uddagården ffs!!

idag var vi och sa hejdå på uddagården, oliwers gamla dagis. usch vad jobbigt det kändes! hade en klump i halsen som svaldes lite väl många gånger! uddagården är definitionen av dagis, finns nog inget dagis som lever upp till samma standard! alla fina fröknar och alla söta barn, perfekta lokaler och en optimal utegård! åååh varför bytte vi?? kunde vi inte flyttat tillbaka till skövde istället! kommer sakna dem alla så mycket! vi ska komma och hälsa på lite senare i vår igen tänkte jag! vi fick ett kompendium över oliwers tid där, från första dag till sista. då blev det ännu jobbigare. tänk allt de varit med och delat med oss, hela oliwers uppväxt nästan ju! nä usch och fy, känns som det kommer ta lång tid att komma över detta.. känns jätte töntigt att känna såhär, men de har ju liksom blivit en stor del i vår familj! och när vi kom in på dagiset så hör vi bara hur ludvig och markus vrålar "OOOOOOOOOOOLIWEEEEER" de har tydligt saknat honom jätte mycket. han har ju inte varit där sen lucia.. och oliwer blev också ledsen, inte så han grät men nedstämd, ville absolut inte säga hejdå, gömde ansiktet.. nä usch och fy. ett tips till alla småbarnsföräldrar, byt aldrig dagis om det inte är absolut nödvändigt!

känns lite si och så att åka till "nya" dagiset imorgon. mörka lokaler. uppdelade hus. inte uddagården..

iaf efter alla hejdå-kramar och avtackningar åkte vi hem och började fixa och trixa på övervåningen. så nu sover oliwer i det rum som skulle ha blivit amandas. det blev hur bra som helst! ljust och luftigt! amanda fick ta oliwers gamla rum och sover första natten där nu. hon somnade direkt. i vårt sovrum har vi satt upp fotoramar på fotoväggen, satt upp tvn igen och sänglamporna är på plats. känns jätte skönt! nu kommer vi kunna ligga och läsa i sängen igen, det har jag verkligen saknat!

amanda blev sjuk nu på dagen också, lite för mycket dagis den här veckan tror jag första en halvdag i tisdags och en halvdag idag.. hon blev snorig efter eftermiddagsvilan, tyckte hon var väldigt grinig så tog tempen, men den var normal. efter ca 30 minuter är hon kokhet, tar tempen igen som nu ligger på 38,3. ger henne en alvedon så hon kanske kunde må lite bättre. verkade ha ont lite överallt. började bajsa konstant. nu vid nattningen hade hon över 39.. stackarn.. helt sönder snorad under näsan och rumpan ska vi inte tala om efter alla gröna bajsblöjor..=(

vilken skitdag rent ut sagt, sjuk prinsessa och ledsna miner från oss alla.
fast renoveringen var ju bra iofs=)

puss på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar