torsdag 10 februari 2011

aaaj

drog årets vurpa imorses innan jag for mot hjo. jag landade inte sådär som man brukar göra, först på rumpan sen ta emot med händerna och sen resten. utan jag landade som ett streck _ . när jag landat låg jag kvar och tänkte "jaha, vad ska jag göra nu...?" så jag låg där begravd i nysnön på isen och kikade upp mot skyn, tills jag kände hur blöt hela jag blev.. så snabbt in i bilen och på med högsta värme. hade lite småont direkt efter, men sen släppte det. fast nu kommer det mer och mer smygande. höger arm och sida av nacke är stelt och gör sjukt ont. vänster handled är knas och svanskotans känns intryckt.. skit väder!

men men, nog om min klantighet och svaghet.
idag fick jag jobb! så v 23 påbörjar jag min bredvid gång och v 26 står jag på egna ben.. kommer vara en skräckblandad förtjusning..! jag landar på lungmedicin på kss. så jag hoppas på en regnig och kall sommar för alla er slappisar som drar hemma=P haha nä, men lite bitter får jag vara!
min tanke var ju att vara ledig hela sommaren, men nu när chansen dök upp kände jag att jag inte hade råd att tacka nej, eftersom jag inte vet om det kommer någon annan chans på länge..!

hade ju sista dagen på praktiken idag också. känns vemodigt. så himla skönt arbetsgäng! kommer verkligen sakna alla ssk:or där=) fick massa fina ord från både handledare och andra kollegor! plus att jag idag fick sätta min första suprapubis kateter=D

så det har varit en händelserik dag som ni nog förstår.
nu tar vi igen oss med förra veckans maffia och nu denna veckas avsnitt. barnen låg i sina sängar 20:00 och har inte sagt ett ljud efter det. kan behövas efter förra natten. men det var DÅ och inte NU=P

pussheej

6 kommentarer:

  1. Stort grattis till jobbet!! Va roligt :)
    Måste ju bara säga att din blogg är såå mysig o läsa :)

    Kram Johanna B

    SvaraRadera
  2. grattis grattis hjärtat <3 då hänger vi på kss båda två i sommar, fast jag på labb då såklart :) är det en tjänst eller ett sommarvik? hoppas allt är bra! kramkram

    SvaraRadera
  3. Men jösses, du skulle ju kunna vara på urologen istället med tanke på dina skills nu när du satt en SUP-KAD ;) Men lungmedicin är nog inte så dumt det heller, finns nog folk som behöver byta sina katetrar där också! Stort grattis till jobbet från en syrra till en annan ;)

    SvaraRadera
  4. haha eller hur?! jag la fram det lite som förslag, eftersom jag ju nu är grym på det mesta, så kanske jag mer kan gå som specialist på alla avdelningar och komma dit det är akut;-) tack syster!

    SvaraRadera
  5. Grattis, va kul du fått jobb :)

    SvaraRadera