måndag 28 februari 2011

såå trött

helt galet trött idag! har nedräkning tills det blir kväll så jag kan få lägga mig igen=D

idag blir amanda 8 månader! heeeeeelt galet ju! för prick 8 månader sen låg jag och tommy och trängdes i en sjukhussäng och bara njöt av en ca 3 timmar gammal tjej, så liten och nu helt gigantiskt! och även hon väldigt trött just nu. men hon har kommit på att det inte är så kul att somna själv även på dagarna, så att lägga henne är en pärs just nu. vi ska köra stenhårt nu i veckan med att hon SKA somna själv på kvällarna! med oliwer var det så himla smidigt eftersom han levde för sin snutte och tutte. men amanda vägrar båda. det är så skönt när de har någon slags trygghet i ett ting när de ska somna, eller vaknar på natten! amanda måste få lite närhet när hon vaknar på natten, annars blir hon hysterisk. med oliwer stoppade vi bara in nappen och drog upp hans speldosa så somnade han om. när han sen lärde sig att stoppa in nappen själv så skötte han sig själv mellan 19-08/09. fast å andra sidan är det är ju så himla mysig att få gosa lite också, det fick vi aldrig med oliwer. man kan inte få allt;-)

och i natt/morses (05) när amanda vaknade så hade hon såklart bajsat och då är det omöjligt att få henne att somna om när hon fått komma ner och ha tända lampor. tack för den!

får se vad dagen erbjuder annars, bvc i em iaf.

puss på er

1 kommentar:

  1. Grattis amanda! usch jag får lite panik på tiden! lowa bli 6 månader på fredag! det känns omöjligt, fast det är det ju inte! :P

    SvaraRadera