söndag 20 februari 2011

härliga söndag!

åh vilken härlig söndag vi har haft! vilket väder! helt perfekt, hela familjen har varit helt saliga!

åkte som sagt till tibro vid lunch, åkte pulka och grillade korv! var super mysigt. oliwer satte ribban med första åket då han åkte i typ 100km/h nerför backen över vägen och vi ser bara att han håller på att åka över vallen. men där stannade han! sån tur! lika stor tur hade inte lilla ludde som trillade och slog i både snok och gap..=/ men han körde på ändå!
helt underbart väder som sagt, klarblå himmel vindstilla och varmt! trodde det skulle vara iskallt så hade pälsat på mig ordentligt, men jag plockade av mer och mer (som vanligt..!) sen åkte vi hem men var inte alls sugna på att gå in så vi tog en fika i solen och tommy och oliwer fäktades med istappar=)

amanda har varit pigg idag och bra i magen! så nu har det förhoppningsvis vänt!!!
och idag stod hon en liten stund utan att hålla i sig, men hon gallskrek och var livrädd när hon stod där. helt ensamt i stora världen! men hon var jätte stadig. tommy tror hon går innan månaden är slut. jag tror hon går innan hon är ett år iaf=P idag började hon vinka ordentligt också! och sååå nöjd hon blev=) vi säger alltid "hejhej" och vinkar till henne och nu vinkar hon och försöker härma "hehhhj" sötis=)
och stackarn tappade balansen och började gråta. amanda brukar inte gråta för hon blir ledsen när hon trillar mer förbannad, men nu grät hon som hon gör när hon har ont. och visst var hela munnen full med blod, när vi torkar upp och ut munnen kunde vi se att hon fått en spricka i den där senan som går mellan överkäken och överläppen, i mitten. och så lite från den nya tanden såklart.. stackarn.. men hon repade sig fort iaf=)

barnen somnade innan 20 idag också. jätte skönt!
nu sitter tommy och har nedräkning till big brother-premiären..

puss på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar