måndag 21 februari 2011

nytt liv

usch den här helgen har bestått av allt för många godheter. så idag börjar mitt nya liv. nu är det förevigat på internetet så då måste jag hålla det. så om ni ser mig fuska nyp mig i någon av bilringarna och fråga om det är värt det! så nu ska jag och oliwer ut och förbränna lite på isbanan. får nog ta med vagnen, han brukar ofta tröttna innan vi kommit till andra kohagen..!

amanda sov hela natten idag igen, så skönt! så när oliwer vaknade vid 7 var jag pigg, men oliwer ville lägga sig igen så vi la oss en halvtimme till innan amanda vaknade med besked! hon har varit sur nästan hela morgonen. hon var dock nöjd över att hon fick gröt till frukost idag. hon har tröttnat rejält på majsvällingen, som nästan varit den enda födan i nästan en vecka. så hon mumsade i sig nästan en hel portion! så skönt att hon är bra nu! och att oliwer inte blivit smittad! just det, måste ringa till hans dagis sen och säga att han har slutat..=S

jaja på med galoscherna, nu kör vi!

puss på er and wish me luck=D

2 kommentarer:

  1. Va skönt att hon ville ha annan mat nu :) Inte kul alls när dom små är sjuka eller matvägrar! :(

    Varför ska inte oliwer gå på dagis mer?

    SvaraRadera
  2. ja verkligen! och hon har fortsatt mumsande hela dagen, så nu är hon back on track så att säga=)
    oliwer har gått på ett dagis inne i skövde och tanken var att han skulle byta till värsås förskola direkt när vi köpte huset, men vi trivdes och trivs så himla bra med skövdedagiset, men nu när han varit ledig sen december ser vi att vår bensinräkning har minskat massor, eftersom vi inte åker in till skövde varje dag längre.. så nu blir det "bara" 5 km till dagis istället för lite över 2 mil enkel resa..=)

    fast han ska nog inte gå så mycket på dagis ändå, känns mest dumt att lämna bort honom när någon alltid är hemma med amanda, man får passa på att ha dem så mycket som möjligt nu när de är små, sen väntar ju skola och schema resten av livet..!=)

    SvaraRadera