lördag 12 februari 2011

veckans happening

oliwer brukar börja tjatet om "när är det lördag" på söndag morgon ungefär. för på lördagar äter man godis. det är stort. vi köpte lördagsgodiset igår redan, så det har legat och läskat honom i ett dygn nu nästan. han får själv välja när han ska ha sitt godis, det enda jag vill är att han äter en stor frukost innan. så idag åt han en bamse portion med mannagrynsgröt och scrambled eggs, sen fick han sin lilla påse. lyckan var total. i ca en timme. stackarn, att gå och längta hela veckan, så tar det slut så fort=)

det blev en sen kväll igår trots allt. vi kikade lite på lets dance innan vi tröttnade och gick ner i källaren för lite wii och musik. jag fick köra bowlingen i någon knasig ställning, men tydligen var det bra för jag vann över tommy för första gången typ=) sen satt vi med spotify! vilken bra uppfinning det är! sen hör vi hur något tjuter, stänger av musiken och hör att det kommer uppifrån. springer upp och brandvarnaren har gått i gång på övervåningen. det tjuter riktigt högt! dock är det inte brandvarnaren som sitter i taket utan en som ligger undangömd i lilla garderoben. så det tar en stund innan tommy rotat fram den och slängt ur batteriet. inget av barnen vaknar, ändå har amanda legat bara någon meter bort liksom oliwer.. konstigt att amanda kan vakna av att man smyger in i sovrummet, men brandvarnaren nä..!
skönt iaf att de inte vaknade! iaf att amanda inte vaknade, oliwer är inte svår att lägga om. vi kom i säng runt halv två, två. strax efter två vaknade amanda och ville inte somna om i sängen. testade att ha henne på bröstet, tommy tog henne på sitt bröst, fyllde upp med välling, buffade och vaggade. efter en låååång stund, vet ej hur länge men ca 1,5 timme kan jag tänka mig, somnade hon äntligen om! då vaknade oliwer istället och var mörkrädd, så upp och tända lite lampor i hallen, vilket gör vårt sovrum ljust=amanda har svårt att sova.. ja ni förstår.
men sen somnade de om och vi gick inte upp förrän 9. skönt!

nu ska vi ut på en promenad i det fantastiska vädret, som oliwer säger. sen blir det en sväng till vretola där tompa ska visa sin manlighet genom att hjälpa till att bära ett litet hus.

 detta var när vi var i jkp på monkey town
 fanns massa roliga saker att göra, för stora som små;-)
 avslutade dagen på McD, att han var nöjd efter ansiktsmålningen behöver jag nog inte skriva!
 provsitter gå-vagnen.
 fast det är ju mycket roligare att gå med den!!
världens finaste lilla familj=D


hoppas ni får en bra lördag med massa sol och godis!
puss på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar