söndag 3 april 2011

stor firardag=)

idag fyller vår älskade kille fyra år! jag har varit mamma i fyra år. tommy har varit pappa i fyra år! ni som känner mig vet ju hur jag lever för siffran fyra, så den här dagen är extra stor;-)
så taggad som oliwer har varit inför dagen! han vaknade såklart före oss, vid halv sex närmare bestämt!! så han lekte en stund på sitt rum så inväntade vi att amanda skulle vakna, vilket hon gjorde en timme senare. sur som ättika, varför gå från att ha vaknat glad och pigg runt halv nio till att vakna sex-halvsju och vara sweintrött och sur?. oliwer gick och la sig i sängen igen, haha! så vi tågade in med flerstämmig skönsång och paket! oliwer är en så tacksam unge att ge presenter! han har suktat efter någon leksak, vet inte riktigt än vad det är, jätte länge. kostar typ luft. han öppnar den och lyckan är total! han behöver inte mycket den killen=) men minen när han förstod att han fått en kompis till buzz var bäst! och direkt efter "nu vill jag ha en Rex också mamma".
nu är det iaf lek med de nya leksakerna som gäller, så blir det speltajm sen när pandisen somnat=) jag älskar barnens födelsedagar mest!

senare idag blir det full rulle. barnkalas plus släktkalas. fast i år har vi skalat ner släktdelen sjukt mycket, vårt lilla hus blir lätt så trångt=)

nu har min blogg också blivit sådär tråkig att det inte gå att ladda upp bilder längre, jag ska fixa det. kanske byta blogg igen? så jag får väl förklara hur min kalaskille ser ut idag:

svart kortärmad skjorta och kritstreckrandiga byxor, han är så stolt över att han klätt sig så fint! mjölkmusche, sovfrilla och allmänt söt!

amanda är fortfarande en PJ-nissa, med gröt/mjölkmusche. håret står åt alla håll och mungiporna går neråt;-)

hoppas ni får en fin dag och ni som kommer hit; vi ses sen!

pusshej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar