lördag 29 januari 2011

lördagsmorgonmys


god morgon!

hoppas ni sovit gott=) här har det blivit alldeles för lite sömn. kollade som sagt på filmen igår. riktigt bra och mysig film=) sen spelade vi kort och geni tills långt in på natten. jag briljera som vanligt=P sen vaknade amanda runt tre. då hade hon sovit sen strax efter sju utan några uppvaknanden på kvälle!! så jag trodde inte att hon skulle somna om. ammade henne, vilket var skönt då jag inte ammat på den sidan på över ett dygn då. men hon vägrade somna. så gick ner och kokade lite välling. hon gluffsa i sig allt och somnade som en stock och sov ända till halv nio! kan ni förstå!! men oliwer var morgonpigg däremot.. så nu är köket städat efter frukoststöket med uthällda glas, utspottade ägg, smulor och lite grötkräks.. nu ska vi göra oss iordning för dagens äventyr!

och NU mina kära läsar kommer lite bilder som jag lovat hela månaden. så det blev lite urplock från alla bilder som tagits under månaden. helt galet vad bilder man tar.. tror det var runt 300 bilder nu i januari och då har inte vi varit så flitiga med kameran som vi brukar.. gaaalet! måste dock fixa någon backup så det inte blir som förra gången då alla bilder försvann. från hela oliwers bebistid och den lilla tiden vi hade utan barn..=(



 kräkskräkskräks. som vanligt..men lika glad ändå
 så fort tänder spricker upp så ler bebisar på ett annat sätt precis som om de vet att de fått tänder och vill visa upp dem för alla=)
 bytte till sittdelen. OM hon var nöjd då=) sitter som ett smäck i den också!


 hundvakt åt råttan sally
 hur fina barn har inte vi egentligen??! <3<3<3<3<3<3
 blir galen på att oliwer aldrig kan vara normal på kort..
7 månader=)

hoppas ni får en mysig lördag ni också!

puss på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar