lördag 4 december 2010

lördagsmys

idag började vi dagen med att göra fika och koka kaffe. packade bilen med barn,vagn,picnick-korg och pulka.
for mot billingen och mötte upp vretolorna. dock var det liiite för mycket snö, på ena sidan var det uppkört och där gick det fort, men på solsidan, där vi var, hade ingen åkt tidigare så det gick knappt framåt=)
fikade och myste och frös. packade ihop, utfodrade huliganerna på Mcdonken. frusna och stela styrde vi mot billingen igen, fast inte hela vägen upp. stannade hos svärföräldrarna och tog en bastu! sååå skönt att tina upp sig lite igen=)
jag,tommy,amanda och sandra åkte därifrån, oliwer skulle stanna kvar och leka med emil. det tog ca 5 minuter innan vi fick samtal om att oliwer ville att vi skulle komma. så tillbaka för att hämta honom. åkte hem, släppte av mig och mandisen, medan de andra for mot jönköping.

så jag och amanda skulle ha en mysig eftermiddag ensamma var tanken. hon var vaken ca 10 minuter och har sovit sen dess. så mycket var det med det myset!

så nu sitter jag bänkad framför leilas jul, alla program på raken!
skulle egentligen pluggat, men det bara snurrar! är trött på den här förkylningen nu! låter som en gammal sönderrökt ståltant i bröstet..

jaja, hoppas ni också haft en mysig lördag=)

puss på er

en frusen och övertrött prinsessa somnade preciiis när vi skulle lasta över henne till bilen, hon vaknade självklart och visade sitt missnöje och smittade av sig till storebror.. dumma päron som inte kan planera in sovtiderna. skärpning!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar