torsdag 30 december 2010

vågar jag säga hej..?

men nu har amanda sovit sen halv åtta. inte sagt ett ord..! hoppas det håller i sig, för en lugn kväll var inte helt fel att ha även om vi inte blev miljonärer den här gången heller.. tur att alla lotterna var tidigare vinster iaf, så det blev inga pengar i sjön.. eller egentligen men.. jaja
nu har vi inga fler bingolotter tillgodo, så nu dröjer det nog innan vi tar på oss inneskorna igen.

snart nyår också. planer?

puss på er!

2 kommentarer:

  1. Hoppas amanda sov gott lääääng sen :)
    Jag la tove strax över 20 och innan klockan hann bli 20.50 så hade hon vaknat till två gånger och ville ha nappen och läggas tillrätta [på höger sida].. Men sen sov hon och vaknade inte förren 03.20 för mat! :) Härligt :)

    Det blir en hemma kväll ikväll.. Med mat och gott sällskap :) Men beroende på hur jag mår blir jag ensam senare eller så har jag sällskap vid 12-slaget..
    Va ju på VC igår.. Fick kortisonspray för min bihåleinflammation och antibiotika för min lunginflammation :/ Konstigt man inte mår bra!? Haha..

    SvaraRadera
  2. oj! ja nu vet du att du är mamma på riktigt, när du går med lunginflammation utan att reflektera något särskilt över det=) hoppas du mår bättre snart iaf! och att du får sällskap till 12-slaget, annars får du tvinga upp tove så ni får mysa in det nya året=)

    amanda skrek till precis när jag publicerat inlägget, men jag gick upp, visade mig, sen la hon sig tillrätta (vänster sida har den här damen) somnade om och sov till strax efter sju! vaknade iofs lite tidigare än vanligt, men sååå skönt att få det helt lugnt i nästan 12 timmar! nu känner både jag och tommy oss riktigt utvilade i både knopp, kropp och ffa öron, amanda som brukar skrika och oliwer som pratar konstant=P

    gott nytt år på er! kram

    SvaraRadera